Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Locul doi pentru Universitatea „1 Decembrie 1918”, la Campionatul Universitar

Publicat

Sâmbătă și duminică au avut loc la Cluj-Napoca întrecerile universitare la baschet, iar trupa pregătită de Nicușor Marcu a izbutit să ocupe cea de-a doua treaptă a podiumului.

După ce a câștigat partidele cu universitățile din București și Iași, echipa din Alba Iulia s-a oprit în finală, unde a fost învinsă de gruparea similară din Cluj. ”Am bătut Bucureștiul și Iașiul, apoi am pierdut cu Clujul, jocul echipei mele a fost foarte bun. Este un rezultat foarte bun, noi ne-am dorit să câștigăm, dar echipa clujului a fost foarte bună ”, a declarat Nicușor Marcu, antrenorul echipei de baschet Universitatea „1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia.

Lotul deplasat de Marcu le-a cuprins pe următoarele sportive: Volha Tămărgeanu, Luiza Voinea, Elisabeta Crecan, Adina Pop, Silvia Grădinaru, Corina Ceaușu, Bianca Voica, Elena Turcu, Alexandra Uiuiu.

La acest turneu, Nicușor Marcu nu a putut conta pe serviciile lui Carmen Negru, accidentată, în vreme ce, pe parcursul turneului, au mai suferit accidentări Volha Tămărgeanu și Adina Pop.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax