Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Meci de verificare, cu SCM Craiova, pentru CS Universitatea Alba Iulia

Publicat

După dubla înfrângere cu CSM Târgoviște, CS Universitatea va avea parte, duminică, la ora 12.00, de primul joc amical. Este vorba de partida de verificare cu SCM Craiova, fosta echipă a baschetbalistei Eniko Tarța.

CS Universitatea se apropie de încheierea pregătirilor pentru startul campionatului, astfel că trupa lui Tomas Bilek are programat un joc amical în fața propriilor suporteri. ”Începem încet, încet să pregătim campionatul. Jocul amical de duminică este primul meci de verificare, iar, dacă ne raportăm la jocul cu Târgoviște, ei au avut două meciuri de pregătire”, a spus Tomas Bilek, după jocul de marți.

Echipa albaiuliană este departe de a fi pusă la punct, fizic, iar jocul cu Craiova e o bună oportunitate pentru a crește nivelul efortului. ”E un meci cu un adversar mai accesibil decât cel cu Târgoviște. Nu va fi un meci ușor, Craiova vine cu o echipă nouă, cu trei americance și o sârboaică, dar e mai accesibil decât jocul cu Târgoviște”, a declarat Petru Eleș, director sportiv, CS Universitatea.

Nadia Parker nu joacă duminică

Transferată în această vară la Alba Iulia, Nadia Parker, va absenta în jocul de duminică cu SCM Craiova. Sportiva a suferit o entorsă în jocul cu Târgoviște, dar va fi aptă pentru meciul din prima rundă. ”Nadia Parker nu va evolua duminică, e sub tratament și nu dorim să depună efort. Cu siguranță, va evolua la jocul din prima rundă”, a mai spus Eleș.

Petru Eleș: ”CS Universitatea e un club cu un viitor frumos”

Sosit de o lună la Alba Iulia, Petru Eleș a reușit să-și facă o impresie despre echipa din Alba Iulia, iar speranțele pentru iubitorii sportului sunt mari, în ceea ce privește performanțele echipei. ”CS Universitatea este o echipă, un club care are un viitor frumos, e un club care stă pe baze solide, atât din punct de vedere financiar, cât și organizatoric”, a mai spus Eleș. Acesta nu are totuşi o viziune clară în ceea ce privește noul campionat. ”Îmi e greu să-mi dau seama de valoarea echipelor. Eu sper să ne batem cu fiecare echipă și să nu pornim în niciun meci cu mâinile ridicate. Probabil că după prima etapă voi putea vorbi și despre acest lucru”, a încheiat directorul sportiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax