Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: Nadia Parker de la CS Universitatea a fost aleasă jucătoarea etapei a IX-a

Publicat

Unica reprezentantă a județului Alba în prima divizie de baschet, CS Universitatea are parte de o nouă surpriză. Baschetbalista Universității, Nadia Parker a fost desemnată jucătoarea etapei a IX-a din Divizia A la baschet feminin.

Directorul sportiv al echipei, Petru Eleş este mândru de faptul că Alba Iulia are  și o astfel de performanță, mai ales că în topul primelor 10 sportive sunt trei jucătoare de la Alba Iulia. ”Eu mă bucur mereu când văd că jucătoare de la noi primesc o distincție din partea federației și mă bucur pentru ea. Acuma, după câteva meciuri bune, și federația a recunoscut meritele ei”, a declarat Eleș.

Locurile 6, 7 și 8 sunt completate de sportivele CS Universitatea: Nadia Parker, Breanna Salley și Katya Abramzon.

Meciul de sâmbătă cu Brașovul a arătat albaiulienilor o mostră de baschet de calitate, însă pe Eleș încă îl macină jocurile mai puțin reușite cu  formațiile din Craiova şi Oradea. ”Am avut două meciuri mai slabe cu Craiova și la Oradea, cu Brașovul a fost bine. Nu doar Nadia Parker a jucat bine, ci întreaga echipă”, a completat Eleș.

Sâmbătă, CS Universitatea va juca în deplasare, în compania grupării ICIM Arad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax