Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Noul director sportiv al CS Universitatea, Petre Eleș promite fanilor „spectacol şi calitate”

Publicat

Echipa de baschet feminin CS Universitatea se pregătește intens de noul sezon. După transferurile efectuate, baschetbalistele au început pregătirea fizică, iar, în ceea ce privește staff-ul administrativ, noul director Petre Eleș speră să aducă în prim plan şi în Alba Iulia acest sport.

Noul director sportiv al echipei CS Universitatea, Petre Eleş consideră că echipa este pregătită pentru noul sezon şi că perspectiva acesteia pare a fi una promițătoare. Mai mult, Petre Eleș consideră proiectul echipei din Alba Iulia o nouă provocare în carieră. ”Echipa este pregătită, a fost formată după ideile mele. Jucătoarele străine au fost aduse după gândirea mea. Am mai început astfel de proiecte, iar mie îmi plac provocările. Am mai făcut treaba asta la Satu Mare acum patru ani, când am pornit din Divizia B. Am ales Alba Iulia pentru că mie mi-a plăcut proiectul care mi s-a pus în față. Este un proiect pe termen mediu și lung. Îmi place la Alba Iulia, pentru că aici am găsit niște oameni extraordinari, chiar și când am venit ca adversari”, a declarat Petre Eleș.

Eleș, despre transferurile din campionatul intern: ”Mai mult am cules decât am ales”

În ceea ce privește actualul obiectiv al echipei și anume clasarea în primele opt echipe ale României, Petre Eleș speră ca echipa să reuşească sau chiar mai mult. ”Se poate îndeplini obiectivul, sunt 12 echipe care și-au anunțat obiectivul, intrarea în primele opt. Va fi greu, dar sperăm să ajungem și să depășim ceea ce ne-am propus. Argumentele noastre sunt jucătoarele străine. Eu am urmărit-o pe Taneisha Harrison de doi ani de zile, am încredere în transferuri, cu Katya Abramzon am mai lucrat”, a adăugat oficialul echipei de baschet. În ceea ce privește transferurile făcute din campionatul intern, Eleș consideră că echipa s-a apucat târziu de transferat. ”Transferurile româncelor au fost făcute târziu. Mai mult am cules decât am ales, dar asta a fost situația. Acum o lună am început când deja echipele erau făcute. Eu sunt convins că sezonul următor vom începe mai rapid munca și vom avea un obiectiv mai îndrăzneț”, a spus Petre Eleș.

Noul director sportiv cere răbdare din partea fanilor

Chiar dacă echipa a făcut câteva transferuri spectaculoase, oficialii CS Universitatea cer răbdare din partea spectatorilor și a iubitorilor de baschet. ”Le transmit fanilor să aibă răbdare, să aibă încrede în munca noastră. Sigur că echipa nu va fi în vârf de formă în octombrie. Le promit că va fi spectacol, un baschet de calitate, un baschet spectaculos”, a încheiat directorul sportiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. gogu

    luni, 29.08.2011 at 13:25

    e mai nou echipa masculina si nu stie ofiteru’

    • moderatorul de serviciu

      luni, 29.08.2011 at 13:50

      mersi gogule

    • Catalin Craciun

      luni, 29.08.2011 at 14:10

      Merci GOGULE pt atentia sporita pe care o acorzi. Ca noutate daca vedeai restul stirilor despre baschet observai ca au fost scrise ok si uneori nu toate greselile imi apartin! O altă noutate pentru dumneavoastra este faptul ca eu nu ocup nici o functie de ofiter, nici la politie nici in alte locuri asa ca te rog frumos… nu ma confunda cu alte persoane!

    • Catalin Craciun

      luni, 29.08.2011 at 15:51

      Gogule, daca ai avea tarie de caracter nu te-ai ascunde sub un nume fals, sau poate asta iti e porecla din copilarie?

  2. gogu

    luni, 29.08.2011 at 14:59

    in primul rand cine se scuza se acuza, iar apoi stabileste la ce persoana dialoghezi (intaia sau a 3-a) si in final lauda de sine nu aduce a bine, asa ca…

    • Catalin Craciun

      luni, 29.08.2011 at 22:39

      Imi plac oamenii curajosi iar tu nu esti! problema e ca nu au curaj sa imi spui in fata frustrarile tale ci folosesti aceasta cale…treaba ta, dar nu castigi nimic fiind ironic si in alte moduri. Stii bine nr meu de tel ma poti suna, asta daca ai curaj. O viata frumoasa!

  3. mariusrusu

    marți, 30.08.2011 at 08:12

    Hai fetele, hai Universitatea!

  4. gogu

    marți, 30.08.2011 at 08:26

    nu au = nu ai?? vai vai

    • Catalin Craciun

      marți, 30.08.2011 at 12:05

      Bine Ionel draga….cum spui tu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax