Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Tomas Bilek va avea, de marți, tot lotul la dispoziție

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea intră în linie dreaptă. Echipa mai are cinci zile până la prima partidă și, de marți antrenorul ceh, Tomas Bilek are tot lotul la dispoziție.

Dacă mai întâi reunirea a fost în opt jucătoare, sâmbătă au sosit și cele patru americance: Nadia Parker, Taneisha Harrison, Breanna Salley și ultima achiziție, Becca Tobin. La antrenamentul de marți, de la ora 16.00, va fi prezentă și Katya Abramzon, sportiva din Israel având unele probleme cu obținerea vizei pentru șederea în România.

De menționat este faptul că în acest week-end întreg staff-ul echipei CS Universitatea Alba Iulia a avut parte de  câteva zile de socializare, asta pentru a contribui și mai mult la închegarea relațiilor dintre sportive, antrenori.

Cehul Tomas Bilek mai are această săptămână pentru a pregăti în detaliu partida de sâmbătă de pe propriul teren cu Sportul Studențesc, dispută ce este la îndemâna echipei din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax