Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: Ultimul meci pentru CS Universitatea din acest an. Trupa lui Bilek joacă în compania grupării CSM Satu Mare

Publicat

Sâmbătă, trupa pregătită de Tomas Bilek, CS Universitatea Alba Iulia joacă în deplasare, în compania formaţiei CSM Satu Mare. Partida pare la îndemâna echipei din Alba Iulia, întrucât sătmărencele au acumulat patru eșecuri până la ora actuală.

Antrenorul Tomas Bilek, consideră partida de sâmbătă ca fiind una dificilă, mai ales că ambele echipe trec printr-o perioadă fructoasă.Meciul de la Satu Mare va fi unul greu, ambele echipe sunt puternice și într-o formă bună. Satu Mare este o echipă complicată, are perioade în care joacă extraordinar, apoi dezamăgitor, așa că nu știi exact la ce să te aștepți într-un joc împotriva ei. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și cred că va ieși bine”, a declarat Tomas Bilek.

Nici jucătoarele nu văd echipa din Satu Mare ca fiind un adversar comod, iar rezultatele o recomandă pe CSM Satu Mare ca fiind un adversar redutabil. ”Cred că va fi un meci dificil, pentru că ele sunt o echipă bună. Sigur va fi unul important pentru ambele echipe, iar noi o să îl tratăm cu seriozitate și sper să nu greșim mult și să câștigăm”, a declarat Katya Abramzon, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

Partida de sâmbătă se desfăşoară în Sala Sporturilor din Satu Mare, sâmbătă, de la ora 18.00.

Partidă specială pentru Petru Eleș: ”Vreau să câștigăm”

Plecat în vară de la gruparea din Satu Mare, actualul director sportiv al CS Universității, Petru Eleș, va avea parte de o partidă specială, deoarece acesta va reveni în orașul în care a cunoscut mari satisfacții pe plan profesional, dar și locul care i-a lăsat un gust amar la despărțire. ”Nu e o partidă specială pentru mine, echipa de la Satu Mare a fost creată de mine, sunt prieten cu antrenorul și jucătoarele de acolo. E normal să mă încerce anumite emoții, dar sunt profesionist și vreau să câștigăm la Satu Mare”, a declarat Petru Eleș.

Acesta susține că CSM Satu Mare este o echipă incomodă și că a rămas în relații bune cu toată lumea de acolo, exceptând o singură persoană. ”CSM Satu Mare e o echipă greu de învins atât timp cât joacă bine, doar că sezonul ăsta nu au prea făcut-o. Sperăm să fie un meci frumos, oamenii care vin la meci să fie mulțumiți. Cât despre despărțirea de Satu Mare, eu am plecat de acolo din cauza unei singure persoane, atât, în rest sunt cu toată lumea în relații excelente”, a  mai spus Petru Eleș.

Indiferent de rezultatul înregistrat sâmbătă la Satu Mare, CS Universitatea va încheia turul de campionat înaintea grupării sătmărene, iar acest lucru este un motiv de mândrie pentru Eleș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sportus

    vineri, 16.12.2011 at 19:44

    Felicitari echipei de baschet,dar pentru radactia voastra de sport nu pot sa spun acelai lucru. Sambata la Tg.Mures,ultimul meci din acest an la volei feminin A2 :
    CSU Medicina Tg.Mures – CSV Alba-Blaj.Poate va interesati si voi. Oricum va voi da rezultatul. Deontologia profesionala unde e? Sau echipa din Blaj nu e din judetul Alba?

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 16.12.2011 at 22:55

      Nu avem corespondent la Blaj. De obicei trebuie sa fie prezenti la eveniment pentru a putea scrie. Nici contacte nu avem la echipa de volei de la antrenor sau de la ofiterul de presa. Daca vrei poti sa ne trimiti un contact de-al tau poate vrei sa colaborezi cu noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax