Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: Un nou transfer pentru CS Universitatea. Eleș a mai adus o americancă

Publicat

Sâmbătă va ajunge la Alba Iulia ultima achiziție a echipei CS Universitatea Alba Iulia. Este vorba de americanca Becca Tobin, sportivă născută în 21 aprilie 1988.

Becca Tobin a absolvit cursurile Colegiului Arizona Stage în 2011, iar, până în această iarnă, a jucat în Italia, la Parma, unde a avut  o medie de 8 puncte și 5 recuperări, în media de 23 de minute jucate pe meci.

La Arizona State, baschetbalista de 1,95 m înălţime are o medie de 8,5 puncte pe meci și de 5,8 recuperări, în ultimul sezon.

Directorul sportiv al grupării CS Universitatea Alba Iulia spune că noul transfer va ajuta la rotația echipei. ”Acest transfer ajută că o să avem o rotație mult mai complexă pe posturile 4 și 5 de pivot. Este o jucătoare pe care am urmărit-o din vară, doar că situația din vară nu ne-a permis să o luăm”, a declarat Petru Eleș, directorul sportiv al echipei CS Universitatea.

Petru  Eleș susținea, la jocul cu BC Târgoviște, că altul ar fi fost rezultatul meciului (reamintim că echipa albaiuliană a pierdut partida), dacă ar fi avut încă o jucătoare străină. Baschetbalista a fost transferată gratuit, astfel că nu au fost cheltuiți bani pentru achiziționarea acesteia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax