Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Universitatea Cluj – CS Universitatea, 77-78

Publicat

Formația albaiuliană de baschet feminin, CS Universitatea a câștigat dramatic jocul de sâmbătă, de la Cluj, administrând echipei adverse – Universitatea Cluj – prima înfrângere din cadrul turneului play-out.

Scorul final a fost de 77-78 (pe sferturi, 16-11, 19-22, 19-14, 17-24, 6-7), la capătul celor patru sferturi plus prelungiri. ”A fost greu, s-a văzut și la scor cât a fost de greu. Alba a demonstrat puțină maturitate în joc, având în vedere că am pierdut meciul trecut. Nu e asigurat locul nouă, dacă ne bat ei la noi acasă, am pierdut locul întâi în play-out. Fetele au muncit, și-au dorit victoria, nu pot să le reproșez nimic, au revenit de la nouă puncte”, a declarat George Lăncrănjan, antrneor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Luiza Voinea, cu 22 de puncte. Aceasta fost urmată de către Alexandra Uiuiu – 17, Elena Dincă – 15, Volha Tămărgeanu – 13, Adina Pop – 9, Silvia Grădinaru – 2. ”A fost un meci foarte greu, arbitrajul a fost ok, nu au fost probleme de acest gen. Am demonstrat, prin această victorie, că suntem cele mai bune din grupa a doua și că merităm să fim pe primul loc”, a declarat Luiza Voinea, CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Formația albaiuliană mai are de susținut încă două meciuri, după care se va încheia campionatul. Acesta se va mai relua în luna octombrie a acestui an. Deci, conform celor hotârâte de mai-marii Federației Române de Baschet, sportivele vor avea o pauză de  aproximativ 7 luni, timp  în care orice joc este doar o iluzie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax