Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Victorie categorică în amical

Publicat

CS Universitatea LPS Alba Iulia s-a impus, marţi seară, în primul amical din 2011 disputat împotriva celor de la Universitatea Cluj Napoca. Scorul final a fost 101-69, înregistrat pe tabelă la capătul celor cinci sferturi (s-a jucat un sfert în plus, pentru a rula întreg efectivul).  ”Având în vedere că venim după o săptămână de pregătire fizică, a fost bine. Mai avem de lucrat la omogenitate, ne lipsește un pivot, ne lipsește un cinci clasic de bază”, a declarat antrenorul principal CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Principalul de pe banca Universității resimte lipsa celor două baschetbaliste, la care s-a renunţat – Andreea Nemeș și Ana-Maria Chirilă. ”Se simte lipsa celor două foarte mult. Deoarece nu mai avem nici un pivot, nu mai avem schimbări, avem o bancă de rezerve  scurtă, obosim și cădem din joc”, a mai spus antrenorul albaiuliencelor.

Victoria din această seară a fost deplin gustată de staff-ul albaiulian și a fost dedicată Silviei Grădinaru, deoarece aceasta și-a serbat ziua de naștere.

Sâmbătă, formația din Alba Iulia va susține cel mai dificil meci din grupele 9-16, după cum susține directorul tehnic Nicușor Marcu. ”Sâmbătă, cred că vom avea parte de cel mai dificil meci din acest campionat, dar sperăm să ne impunem”, a declarat Nicușor Marcu.

CS Universitatea va întâlni, pe propriul teren, gruparea BC Galactica Brașov, formație pentru care evoluează fosta echipieră a Universității, Ana-Maria Chirilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax