Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: Victorie dramatică pentru CS Universitatea, la Arad. Echipa albaiuliană a câștigat în ultima secundă

Publicat

Dramatic, așa poate fi catalogat ultimul succes obținut de CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Trupa pregătită de Tomas Bilek a reușit să se impună cu 56-58 în compania campioanei ICIM Arad. Chiar dacă arădencele au condus cu 19 puncte la pauză, Bilek a mutat și a câștigat în partea secundă jocul.

Scorul final de  56-58 (pe sferturi, 14-9, 27-13, 9-20, 6-16) a fost stabilit în ultima secundă de joc, când Katya Abramzon a aruncat de trei puncte, la momentul în care arădencele conduceau cu un punct. Peste 500 de spectatori au asistat la cel de-al nouălea succes al Universității, obținut dramatic. ”A fost o victorie de senzație, acesta este de fapt motivul pentru care jucăm și ne pregătim zilnic. Nu ne mai așteptam să revenim de la un dezavantaj de 19 puncte, dar am demonstrat că jucăm cu inima și am reușit să câștigăm. Un avantaj sau dezavantaj de 19 puncte ar trebui să fie decisiv în orice situație, dar uite că astăzi nu a fost așa și trebuie să le felicit pe fete pentru lucrul acesta. Am avut și mult noroc la final cu aruncarea de 3 puncte, o aruncare care îți reușește odată la 10 încercări”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea Alba Iulia.

Autoarea coșului decisiv, Katya Abramzon a fost în culmea fericirii, la finele jocului cu campioana țării. ”A fost un meci extraordinar pentru noi, am avut un dezavantaj consistent, dar am reușit să ne revenim, să practicăm un joc bun și să câștigăm. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai avem multe meciuri de jucat și avem nevoie să continuăm pe aceeași linie. Reușita de trei puncte de la final a fost incredibilă pentru mine, am fost foarte emoționată când am aruncat, dar a intrat în coș și sunt foarte fericită”, a declarat Katya Abramzon, CS Universitatea Alba Iulia.

Statistica partidei a echipei din Alba Iulia: Nadia Parker – 14 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive, Breanna Salley – 12 de puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, Taneisha Harrison –  11 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Katya Abramzon – 8 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă,  Tarța – 10 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive și Elena Dincă – 3 puncte și 3 recuperări.

CS Universitatea va întâlni în etapa următoare, pe propriul teren, CS Rapid București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax