Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: Victorie împotriva arbitrilor, la Iași

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea LPS Alba Iulia s-a impus, sâmbătă, în cadrul etapei a II-a din turneul playout, în compania formației Politehnica Iași. Scorul final 48-58 (pe sferturi, 9-15, 8-9, 15-22 și 16-12) a mulțumit staff-ul albaiulian, care prognostica un meci greu la Iași. ”Ne-am apărat foarte bine, dar pe faza ofensivă am avut mici dificultăți, ne-am bazat foarte mult pe aruncări de afară”, a declarat pentru Alba24.ro antrenorul principal CS Universitatea LPS Alba Iulia, George Lăncrănjan.

Antrenorul „studentelor” este de părere că echipa pe care o pregătește este într-o pantă ascendentă în ceea ce privește evoluțiile. ”Suntem în creștere din punct de vedere al jocului, trebuie să ne regăsim puțin pentru că am schimbat sistemul de joc, se simte lipsa unui pivot”, a mai spus George Lăncrănjan.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost Luiza Voinea. Sportiva Universității a reușit să înscrie 32 de puncte. Chiar și așa, baschetbalista nu consideră că meritele sunt doar ale ei pentru victoria de la Iași. ”A fost un meci greu, nu am avut arbitraj normal, era mult mai ușor în alte condiții. Toată lumea a jucat, mie mi-a intrat mingea în coș astăzi, e meritul întregii echipe, doar că eu am avut o mână mai bună”, a declarat pentru Alba24.ro Luiza Voinea, CS Universitatea LPS Alba Iulia. Sportiva a ținut să dedice evoluția și punctele marcate sâmbătă. ”Dedic reușitele de astăzi familiei mele, echipei și suporterilor noștri”, a adăugat Luiza Voinea.

În runda următoare, CS Universitatea LPS Alba Iulia va juca tot în deplasare, în compania formației Sportul Studențesc București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax