Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BASCHET: Victorie obligatorie pentru CS Universitatea Alba Iulia, în meciul cu CSM Oradea

Publicat

Echipa CS Universitatea Alba Iulia va întâlni, sâmbătă, pe propriul teren, formația CSM Oradea, într-un meci ce face parte din Divizia A la baschet feminin. Echipa din Alba Iulia este obligată să învingă, pentru a continua seria jocurilor fără înfrângere.

Victoria de la Craiova și seria următoare de meciuri dau încredere echipei din Alba Iulia că va câștiga următoarele partide cu CSM Oradea, Olimpia București și Galactica Brașov. Directorul sportiv al CS Universitatea Alba Iulia, Petru Eleș este încrezător înaintea jocului cu CSM Oradea. ”Meciurile care vor veni acum – Oradea, Olimpia și Brașov – vor intra într-un ciclu de pregătire a meciului cu Arad. Meciul de sâmbătă se încadrează în rândul celor care trebuie câștigate fără probleme și, fără a desconsidera adversarul, cred că nu vom avea mari dificultăți”, a declarat Eleș.

Una dintre cele mai constante baschetbaliste din lotul lui Bilek, Katya Abramzon, speră ca echipa pentru care evoluează să se impună și în jocul de sâmbătă. ”Va fi un nou meci de campionat în care întâlnim un adversar mai ușor, dar va trebui să tratăm meciul cu seriozitate și cine e mai bun să câștige. Pentru noi este important să continuăm seria jocurilor bune”, a declarat Katya Abramzon.

Partida de la Alba Iulia va avea loc de la ora 17.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Meciul va fi arbitrat de: Ciprian Ciocan și Amalia Marchiș. Comisarul acestei partide va fi Marius Hurgoi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax