Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: Victorie pentru CS Universitatea Alba Iulia,79-65 cu SCM Craiova

Publicat

Formaţia de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia a încheiat meciul contând pentru etapa a VII‐a, cu o victorie. Sâmbătă, baschetbalistele pregătite de Tomas Bilek s‐au impus cu 79‐65, în faţa formaţiei SCM Craiova.

Galeria din Alba Iulia le‐a susţinut pe fete şi le‐a încurajat, întreţinând atmosfera în sală, unde s‐au adunat peste 150 de fani să încurajeze CS Universitatea Alba Iulia.

După primul sfert, încheiat cu 13‐17 pentru SCM Craiova, antrenorul de la CS Universitatea Alba Iulia nu a fost  prea încântat de prestaţia echipei sale, însă jucătoarele nu s‐au lăsat intimidate şi au dat totul pe teren și au condus echipa spre victorie, scorul final fiind 79-65,( pe sferturi,13‐17, 25‐11, 23‐20, 18‐17).

Chiar dacă evoluția nu a fost pe măsura așteptărilor antrenorul Bilek, e mulțumit de noua victorie obținută de echipa lui, mai ales că este a șașea din actualul sezon.

CS Universitatea Alba Iulia a intrat în teren în următoarea componenţă: Katya Abramzon, Breanna Sally, Ramona Eniko Tarţa, Taneisha Harrison şi Nadia Parker. Antrenorul Craiovei, Liviu Manea, a răspuns cu următoarea formulă: Elsara Bettice Grrer, Natasa Mikic, Carla Donette Bartee, Janina Maria Simionca şi Brandie Hoskins.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Alba Iulia a fost Nadia Parker, care a reuşit 22 de puncte, urmată de Breanna Salley, cu 20 de puncte, Katya Abramzon ‐ 16 puncte, Ramona Eniko Tarţa ‐ 12 puncte, Taneisha Harrison ‐ 7 puncte şi Luminiţa Manta – 2 puncte.

După victoria de sâmbătă seară, CS Universitatea Alba Iulia mai are de pregătit un meci, miercuri, 9 noiembrie 2011, la Oradea, cu CSM U Oradea, în etapa a VIII-a. De asemenea, sâmbătă, 12 noiembrie 2011, formaţia din Alba Iulia îi va avea ca oaspeţi, de la ora 17.00, pe Olimpiada Braşov (etapa a VIII-a), în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba.

Ema CRACIA

Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. abbilbal

    sâmbătă, 05.11.2011 at 22:36

    Pentru evoluţia lor, fetele de la CS Universitatea merită toate felicitările.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax