Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: Victorie pentru trupa lui Bilek la Oradea. CS Universitatea s-a impus cu 91-68 în meciul cu CSM

Publicat

Formația antrenată de Tomas Bilek a acumulat al șaptelea succes stagional și se pregătește astfel de următoarele partide, continuând seria jocurilor pozitive. Victoria de miercuri de la Oradea nu a putut fi pusă la îndoială, chiar dacă formația albaiuliană nu a evoluat la cei mai înalți parametri.

CS Universitatea Alba Iulia s-a impus, miercuri, la Oradea cu scorul de 68-91 (pe sferturi, 27-25, 15-22, 11-23, 15-21) și  acumulat al șaptelea succes în campionat. Chiar dacă evoluția fetelor lui Tomas Bilek nu a fost convingătoare (antrenorul tocmai s-a întors din țara natală, în ziua meciului), albaiuliencele au reușit să se impună la o diferentă de 23 de puncte. ”Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar e bine că am câștigat, nimeni nu se aștepta ca echipa noastră să aibă acest parcurs în campionat”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea  Alba Iulia,

Punctele echipei noastre au fost marcate de: Breanna Salley 28, Katya Abramzon 26, Eniko Tarța 12, Nadia Parker 10, Taneisha Harrison, 8 , Elena Dincă 5, Luminița Manta 2.

În runda următoare, CS Universitatea se va duela cu Galactica Brașov, într-un joc ce va avea loc sâmbătă de la ora 17.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax