Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: Vin banii la CS Universitatea. Echipa caută antrenor în Lituania și Serbia

Publicat

CS Universitatea începe să pună lucrurile la punct în ceea ce privește sezonul viitor. În aceste zile s-au parafat înțelegerile cu câțiva sponsori, iar zilele următoare va fi numit un antrenor și va fi stabilit bugetul pentru stagiul viitor.

”Colegii mei au făcut demersul, au căutat antrenor și în România și au înaintat în urmă cu câteva zile o ofertă în Serbia și una în Lituania, acum așteptăm soluționarea acestora”, a decalrat Moise Achim, președintele echipei CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Moise Achim a mărturisit că prima opțiune pentru funcția de antrenor a fost Nicușor Marcu, iar cea de a doua a fost George Lăncrănjan, însă ambii au refuzat să fie principalii echipei. ”Prima variantă a fost domnul Marcu, dacă el putea să preia echipa, însă el este acum și director și nu îi mai permite timpul să se ocupe de echipă așa cum ar trebui, cu două antrenamente și atunci am încercat să vorbim cu George Lăncrănjan, care a refuzat  din cauza unor probleme personale. George e un om corect și eu cred că într-un an, maxim doi va fi omul de bază al echipei”, a mai spus Moise Achim.

Totodată, președintele echipei de baschet feminin nu consideră o problemă dacă antrenorul care va veni la Alba Iulia va fi străin. ”Nu cred că va fi un impediment dacă va veni un antrenor străin, cred că avem de învățat de la antrenorii străini care vin dintr-o țară cu tradiție în baschet”, a mai spus președintele grupării albaiuliene.

Obiectiv: Clasarea în primele opt

Chiar dacă echipa va avea parte de un buget substanțial (neoficial, unele surse susțin că bugetul va fi de 10 miliarde lei vechi), echipa va avea ca obiectiv principal intrarea în primel opt echipe din țară. ”Primul obiectiv va fi clasarea în primele opt, pentru că se va schimba sistemul competițional și se va juca fiecare cu fiecare în tur, iar apoi primele opt vor intra în play-off”, a mai spus Moise Achim.

Campania de transferuri o va face noul antrenor

Prim-divizionara CS Universitatea nu a transferat nimic până în acest moment, însă președintele are și o explicație. ”Noi nu am transferat nimic, deoarece dorim ca noul antrenor să aducă la echipe ce jucătoare va dori el. Dacă vom transfera noi, antrenorul ar putea să nu fie mulțumit și atunci el va decide cine vine la Alba Iulia”, a adăugat președintele echipei CS Universitatea LPS Alba Iulia.

În ceea ce privește situația baschetbalistelor care au făcut parte din lotul Universității în sezonul trecut, oficialii echipei de baschet vor purta negocieri și cu acestea. ”Vor rămâne o parte din sportivele care au făcut parte din lot în sezonul trecut, acuma să vedem care vor să mai rămână. Cele tinere mai au contract cu noi, vom purta discuții și vom vedea ce pretenții au raportat la calitatea lor”, a încheiat Moise Achim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. moni

    miercuri, 22.02.2012 at 15:03

    Buna ! Vreau sa felicit echipa pentru rezultatele obtinute atit in anii trecuti, cind era antrenata de George Lancranjan, cind nu aveau sponsori si nu isi permiteau sa cumpere jucatoare, etc.etc…,cit si pentru rezultatele obtinute in acest campionat cind este antrenata de Tomas Bilek si George Lancranjan.
    Noi, cei ce iubim acest sport ar trebui sa multumim domnilor Nicusor Marcu si George Lancranjan pentru initiativa de a promava baschetul in Alba Iulia.
    Cinste lor!!! Asteptam meciuri televizate !!!
    moni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax