Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: CS Universitatea a pierdut la 23 de puncte prima manșă cu CSM Târgoviște

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea Alba Iulia, a pierdut 77-54 (pe sferturi: 27-14, 15-3, 18-17, 17-20), prima manșă a Cupei României, cu CSM Târgoviște. Cu 10 jucătoare în lot, fetele lui Tomas Bilek s-au mișcat bine în compania favoritei la câștigarea trofeului.

Debut promițător pentru trupa lui Tomas Bilek, în ciuda diferenței de 23 de puncte de pe tabelă. Albaiuliencele au reușit să revină în repriza a II-a și să reducă proporțiile scorului, fapt ce l-a mulțumit pe directorul sportiv Petru Eleș. ”Ținând cont că este primul meci în această formulă, suntem mulțumiți, pentru că echipa nu a avut jocuri de pregătire pentru a putea realiza relațiile de joc. În repriza a II-a, am reușit să revenim și să câștigăm la două puncte, ceea ce a fost surprinzător”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Din lotul albaiuliencelor au făcut parte 10 sportive, iar transferurile s-au ridicat la nivelul așteptărilor. ”Achizițiile ne-au mulțumit în linii mari, atât stranierele, cât și cele din țară. Mai avem mult de lucru pentru fi acolo unde vrem noi să fim. E drept că nu ne-am pregătit special pentru acest meci. Din punct de vedere al efortului fizic, a fost un meci bun”, a mai spus Eleș.

Manşa secundă a competiției va avea loc la marți, la Alba Iulia, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax