Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătăi și distrugeri la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. Doi deținuți, trimiși în judecată

Publicat

Penitenciarul Aiud

Doi deținuți ai Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud au fost trimiși recent în judecată de către magistrații Judecătoriei din oraș. Unul dintre deținuți a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, iar altul pentru distrugere. 

Ambele dosare au trecut în data de 17 ianuarie 2023 de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. De asemenea motivările instanței au fost făcute publice fiind disponibile pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că la data de 24.03.2020, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în Penitenciarul Aiud, în camera de deținere E4.27, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, prin aceea că a lovit-o cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni a căror gravitate a fost evaluată la 5-6 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței, în cazul deținutului trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe.

De asemenea, în actul de sesizare s-a reţinut, ”în fapt că la data de 27.03.2022, inculpatul, persoană privată de libertate, în timp ce se afla în camera de deținere E1.29 a Penitenciarului Aiud, fiind înarmat cu o țeavă improvizată, a distrus geamurile camerei de deținere, cauzând persoanei vătămate Penitenciarul Aiud un prejudiciu în cuantum de 35,71 RON”, au reținut magistrații în cazul deținutului trimis în judecată pentru distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax