Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie ca în filme la o nuntă, în Lancrăm. Trei frați reținuți de Poliție, alte patru persoane rănite în incident

Publicat

Polițiștii din Sebeș au reținut 3 tineri din comuna Daia Română, care au fost implicați într-un conflict spontan produs la o nuntă ce a avut loc într-un local din Lancrăm. Sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și vor fi prezentați în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Scandalul s-a produs dimineața pe răcoare. ”La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 06,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit la un scandal produs la un local public din Lancrăm, unde avea lor o nuntă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, între 7 persoane, cu vârste cuprinse între din 22 și 30 de ani, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia 3 dintre acestea, din comuna Daia Română, au aplicat celorlalte 4, lovituri cu pumnii și cu muchia unui topor” se arată într-un comunicat al Poliției.

Cele 4 victime au suferit leziuni abdominale, la brațe și la nivelul capului și au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă în pericol viața.

Cei 3 agresori, frați între ei, au fost reținuți, iar în cursul zilei de azi, 21 octombrie, vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax