Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bătaie cu bâtele între doi bărbați aflați cu caprele la păscut. Unul dintre aceștia este arestat pentru tentativă de omor

Publicat

Un bărbat de 61 de ani din Vințu de Jos este cercetat în stare de arest preventiv pentru tentativă  de omor, după ce oamenii legii au descoperit că acesta l-a agresat cu o bâtă pe un consătean Victima a suferit multiple leziuni și a necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

La data de 24.10.2012, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Alba, Vasile P., de 61 de ani, din comuna Vinţu de Jos, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al I.P.J. Alba, fiind cercetat sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor.

La data de 21.10.2012, la ora 17.30, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către un bărbat din Vinţu de Jos, cu privire la faptul că tatăl său, J. I., de 64 de ani, din aceeaşi comună, a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că la data de 21.10.2012, ora 16.30, în timp ce se afla cu caprele la păscut în apropierea locuinţei lui Vasile P., de 61 de ani, din Vinţu de Jos, între cei doi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri cu bâtele.

În urma leziunilor suferite J.I. a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, leziuni la nivelul capului precum şi al braţului drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În urma concluziilor emise de către medicul legist, care precizează că leziunile suferite de victimă sunt din categoria celor de apărare, cauza a fost preluată de Parchetul de pa lângă Tribunalul Alba, efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor.

În data de 24.10.2012, Vasile P. a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax