Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie cu sticle de bere peste față, într-un bar din zona gării din Alba Iulia. Un bărbat a fost trimis în judecată

Publicat

Un bărbat a fost recent trimis în judecată pentru un scandal pe care l-a provocat într-un de pe lângă gara CFR din Alba Iulia. Acesta și-a bătut prietenul de pahar și a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe.

În data de 8 decembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut, ”în esenţă, că în data de 19.08.2022, în jurul orei 17:30, inculpatul în timp ce se afla în incinta localului „Perla Gării” din Alba Iulia pe fondul consumului de băuturi alcoolice și unor discuții în contradictoriu, i-a aplicat două lovituri cu câte o sticlă de bere în zona feței persoanei vătămate, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax