Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bataie cu vărsare de sânge, la o discotecă din Blaj

Publicat

Poliţiştii au intervenit, vineri noaptea, în urma unui apel telefonic, la o discotecă din Blaj, pentru aplanarea unui scandal.

Pe fondul unor neînţelegeri, doi tineri de 23 de ani, respectiv 25 de ani s-au luat la bătaie în holul de intrare al discotecii. Cel mai în vârstă l-a tăiat pe celălalt cu un ciob de sticlă, în zona gâtului şi a antebraţului stâng.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal Blaj, unde a fost îngrijit, rămânând sub supraveghere medicală.

A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a agresorului, conform Legii 61/1991 pentru provocarea de scandal în loc public, iar cercetările sunt continuate, încadrarea juridică a faptei urmând a fi făcută în funcţie de concluziile medico-legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Geo

    sâmbătă, 13.11.2010 at 22:04

    Acest lucru sa intamplat vineri in data de 12 noiembrie la disco Opera,pe la ora 2… este un local destul de frumos..cu muzica frumoasa…daca nu stiu sa se distreze asta e…cei din blaj numa pe bataie sunt..alcoolul isi spune cuvantul…pacat ca isi strica imaginea…ar trebui sa existe niste jandarmi de fiecare data sa poata sa opreasca acest lucru…daca iti vezi de treaba ta nimenea..nu se ia de tine..!

  2. jenica

    duminică, 14.11.2010 at 00:10

    lotzi vezi de xxxx ta frate…:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate