Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie de joc la adresa pasagerilor cursei Wizz Air Cluj Napoca – Barcelona, aterizată la Valencia. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un pasager a relatat pentru Cluj24 o experiență neplăcută cu compania aeriană Wizz Air și acuză reprezentanții acesteia de nesimțire și bătaie de joc, scrie Cluj24.ro.

”Am trăit o experiență nasoală zburând cu Wizz Air, poate ați putea scrie despre bătaia de joc pe care aceștia o fac față de clientții lor.

Zborul cu numarul W63406 din 17.08.2022 din Cluj Napoca, cu destinația Barcelona a aterizat în Valencia din cauza condițiilor de furtuna din Barcelona.

Echipajul ne-a ținut încă o ora în avion după aterizare și ne-au spus în mod repetat ca Wizz Air promite că ne va asigura transferul în Barcelona în cel mai scurt timp posibil, doar să avem rabdare.

Am fost apoi direcționați înăuntrul aeroportului din Valencia, unde ni s-a spus să așteptăm să fim direcționați. Toți pasagerii am așteptat să primim vreo informare cu privire la transfer, sau măcar o soluție temporară (cazare și masă).

Copii dormeau pe jos

Copiii dormeau efectiv pe jos, iar vârstnicii nu mai aveau putere să stea în picioare. Spre zorii zilei lumea a început să plece pe rând spre Barcelona, cu taxi-uri care costau și 500 de euro.

 

 

Eu și soția mea am plecat alături de alți 4 pasageri plătind împreună 480 de euro unui șofer de taxi. De prima noapte de cazare (deja plătită) nu am mai beneficiat.

Daune în bani și umilință

În concluzie, mie și soției ne-au cauzat 125 de euro dauna pentru cazare, 160 de euro cheltuiala noastră cu transferul, nu mai vorbesc de timp, nervi și umilință pe care am simțit-o.

Probabil chiar și acum sunt oameni care nu au putut pleca din Valencia din diferite considerente precum banii, nu toți își permit 500 de euro în plus doar pentru nesimțirea celor de la Wizz Air”, a spus pasagerul.

Cluj24 a solicitat vineri un punct de vedere al companiei Wizz Air.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax