Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bătaie după un accident la Cugir. Unul dintre șoferi, băut la volan, a fost reținut de Poliție. Ce alcoolemie avea

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cugir a fost reținut de Poliție în urma unui accident urmat de un conflict. Inițial a refuzat testarea pentru alcool, dar după analizele de la spital avea concentrații de peste 2 la mie alcool în sânge.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 10 martie 2023, în jurul orei 22.30, polițiștii din Cugir au intervenit pe strada Rozelor din oraș unde a fost semnalată producerea unui scandal.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă din oraș, ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, ulterior continuându-și drumul.

Acesta ar fi fost urmărit de conducătorul celui de-al doilea autoturism, până pe strada Rozelor, iar după ce ar fi ajuns în apropierea locuinței sale ar fi refuzat să coopereze, pentru rezolvarea tamponării, ar fi provocat scandal, în scara blocului și ar fi devenit agresiv.

În acest context, l-ar fi amenințat pe celălalt conducător auto și l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus de polițiști la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit concluziilor medico-legale, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, valorile rezultate în urma analizării probelor biologice indicând concentrații de peste 2 la mie alcool pur în sânge.

Sâmbătă, 11 martie, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și conducere sub influența alcoolului.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax