Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie în curtea unui bar din comuna Ohaba. Un bărbat a ajuns la spital. Agresorul, REȚINUT de polițiști

Publicat

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reţinut un bărbat, din comuna Ohaba, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe. L-ar fi agresat pe un alt bărbat, în timp ce se aflau în curtea unui bar din comună.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august 2021, poliţiştii Secției 7 Poliției Rurală Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Ohaba, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 9 august în jurul orei 21.30, în timp ce se afla în curtea unui local public din comună, ar fi avut discuții contradictorii cu un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, care locuiește fără forme legale, în comuna Ohaba, împrejurare în care l-a agresat pe cel din urmă, provocându-i leziuni la nivelul capului.

Victima a fost transportată la spital, în stare de conștiență.

În cursul zilei de miercuri, 11 august 2021, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax