Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie în local public, din cauza unei datorii. Patru bărbați reținuți de Poliția Alba, pentru lovire

Publicat

bataie

Patru bărbați din comuna Hopârta au fost reținuți și sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma unui conflict izbucnit într-un local public din satul Silivaș. Cei patru au agresat și amenințat alte cinci persoane, din cauza unei datorii. În scandal a fost implicat și un minor de 16 ani, însă acesta este cercetat în libertate.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din Silivaș, comuna Hopârta, care sunt cercetați pentru fapte de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, săvârșite în seara zilei de 27 august, în apropierea unui local public din localitatea Silivaș.  

Pe fondul consumului de alcool și al unei posibile datorii nerestituită la timp, ar fi agresat și amenințat 5 persoane și ar fi tulburat liniștea publică.

Alături de cele 4 persoane reținute, în scandal a mai fost implicat și un minor de 16 ani, care este cercetat, în stare de libertate, pentru aceleași fapte.

Cei patru reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax