Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bătaie în Mihalţ: Un tânăr a ajuns la spital, înjunghiat cu un cuţit de colegul de pahar

Publicat

Consumul excesiv de alcool a făcut noi victime, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Doi tineri din Mihalţ s-au agresat reciproc în curtea unei locuinţe din comună, iar, în urma conflictului, unul dintre aceştia a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată.

La data de 8.01.2012, ora 1.45, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în curtea unei locuinţe din comuna Mihalţ, a avut loc un conflict în timpul căruia doi tineri au suferit leziuni corporale.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, în noaptea de 7/8.01.2012, în timp ce se aflau într-un bar din localitatea Mihalţ, pe fondul consumului de alcool, între 3 tineri din comună s-a produs un conflict spontan.
Aceştia au ieşit din bar, iar scandalul a continuat în curtea unei locuinţe din Mihalţ. În timpul acestuia, doi dintre tinerii implicaţi s-au agresat reciproc, iar P.R.Ş., de 23 de ani, din Mihalţ a folosit un cuţit cu care i-a provocat lui D.I.C., de 20 de ani, din aceeaşi localitate, o plagă înjunghiată la nivelul lojei renale stângi.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba, unde le-au fost acordate îngriji medicale. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, încadrarea juridică a faptelor urmând a fi făcută în funcţie de concluziile medico-legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax