Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie în plină stradă la Sebeș: Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare

Publicat

Polițiștii din Sebeș au reținut doi tineri care s-au bătut pe stradă și au tulburat liniștea publică.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 07/08 iulie 2020, în jurul orei 00.15, polițiștii au intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu unde a fost semnalat un scandal în care erau implicate două persoane.

Din primele cercetări s-a constatat că între un tânăr de 21 de ani și unul de 37 de ani, ambii din Sebeș, au avut loc discuții în contradictoriu, împrejurare în care și-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii și picioarele și au tulburat liniștea publică din cartier.

Pe numele lor a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 iulie, să îi prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax