Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în cartierul Kogălniceanu din Sebeș: Un bărbat a ajuns în spital după ce a fost bătut de un vecin. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Sebeș a ajuns în spital, după ce a fost bătut de către un tânăr de 31 de ani, în scara unui bloc din cartierul Kogălniceanu. Potrivit poliției, bărbatul a fost lovit de mai multe ori în zona capului, după o discuție în contradictoriu.

În urma scandalului, agresorul a fost reținut de poliție. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 1 septembrie, în jurul orei 17,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, unde a fost semnalat faptul că o persoană ar fi fost agresată.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii care ar fi avut loc în scara unui bloc de locuințe, între un bărbat de 31 de ani și unul de 45 de ani, ambii din Sebeș, primul i-ar fi aplicat celui din urmă mai multe lovituri, în zona capului.

Victima a fost transportată la spital și a rămas internată.

Față de agresor, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. oliviu

    vineri, 03.09.2021 at 08:54

    Se ocupa cineva de liniste si ordine publica in acest cartier, pentru ca in zona blocului 164, pe platforma de linga postul trafo o gasca de minoritari au pus stapinire zilnic si bat mingea de dimineata pina seara tirziu. Poate politia locala isi face timp sa treaca mai des pe aici. Nu poti sa le zici nimic, pentru ca noaptea au de suferit masinile si ferestrele. Acestia au supraveghere din partea unui bulibase local de scara de bloc si bineinteles parintii acestora.
    Din aceste cauze se ajunge la situatiile di articol.Poate primaaria rezolva si problema bancilor care au fost aduse in zona .

  2. laurentiu

    sâmbătă, 04.09.2021 at 21:39

    Persoana care a fost agresata ii in coma cu șanse minime de supraviețuire a fost operat 6 ore doctori nu-i dau multe șanse ce se întâmplă cu țigani mizerabili de acolo omul merge după un câine care ia dispărut de acasă sau furat de acest tigan și oferă recompensă și se întoarce aproape mort sau chear mort nu pot concepe așa ceva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax