Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bătaie în stradă la Roșia Montană. Doi bărbați au fost reținuți de Poliție, după ce s-au agresat reciproc

duba politie

Publicat

Bătaie în stradă la Roșia Montană. Doi bărbați din localitate au fost reținuți de Poliție după ce s-ar fi agresat reciproc.

Potrivit IPJ Alba, luni, 22 iulie, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, în vârstă de 48 de ani, respectiv 59 de ani, din localitate.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe.

Duminică seara (21 iulie), polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat, cu acte de violență, de un bărbat, în vârstă de 48 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 48 de ani l-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe bărbatul de 33 de ani și pe membrii familiei sale.

Ulterior, cei doi bărbați, în vârstă de 48 de ani, respectiv 59 de ani, s-ar fi agresat reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică.

Bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate