Connect with us
Publicitate

CUGIR

Bătaie în stradă la Șibot. Trei tineri, reținuți și cercetați pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice

politie

Publicat

Șase persoane care s-au agresat reciproc, pe stradă, sunt cercetate pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Trei au fost reținute.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii față de trei tineri, de 17, 23 și 30 de ani, din Săsciori și Șibot, care, alături de alți bărbați din comuna Șibot, sunt cercetați pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În 5 septembrie 2020, în timp ce se aflau pe o stradă din Șibot, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi provocat un scandal și ar fi agresat 3 bărbați, de 65, 34 și 29 de ani, din comuna Șibot.

În timpul scandalului, persoanele implicate și-ar fi aplicat, reciproc, lovituri, fără ca vreuna să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax