Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bataie în toată regula, în apropierea sediului IPJ Alba. Unul dintre agresori a ajuns la spital, celălalt este reţinut

Publicat

bataie

Doi bărbați s-au bătut într-o stație de autobuz, chiar în apropierea Inspectoratului de Poliție Județean Alba. În urma loviturilor primite, unul dintre cei doi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Mureș pentru o intervenție chirurgicală.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire. Miercuri, la ora 16.50, într-o staţie de autobuz, l-ar fi agresat pe un cunoscut cu care anterior ar fi avut un conflict.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor discuţii contradictorii, cei doi bărbaţi, unul de 36 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu şi altul de 45 de ani, din Sighişoara, judeţul Mureş, care se cunoşteau, s-au agresat reciproc, într-o staţie de autobuz.

În urma agresiunii, bărbatul de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

Faţă de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax