Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie într-o localitate din Alba, după o discuție aprinsă la telefon. Ce a făcut un bărbat după ce s-a îmbătat

Publicat

Un bărbat de 36 de ani va ajunge luni, în fața procurorilor din Blaj, după un scandal pe care l-a provocat în seara de 20 iulie. Cazul a fost comunicat în buletinul de presă emis de IPJ Alba, în data de 21 iulie.

Totul a pornit după o discuție mai aprinsă la telefon, între bărbatul de 36 de ani și un tânăr de 18 ani.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iulie 2024, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cergău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia, s-a reținut faptul că, în seara zilei de 20 iulie 2024, în urma unor discuții telefonice contradictorii și pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 36 de ani s-ar fi deplasat pe raza localității Cergău Mare și l-ar fi agresat pe un tânăr de 18 ani, din localitatea Cergău Mare, aplicându-i lovituri în zona spatelui.

În cursul zilei de luni, 22 iulie 2024, bărbatul de 36 de ani va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, în vederea dispunerii măsurilor legale, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate