Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie într-un bar din Vinerea: Doi clienţi şi trei agenţi de pază s-au luat la harţă. A fost deschis dosar penal pentru ultraj

Publicat

pol

Atitudinea recalcitrantă a unui client de 38 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, într-un bar din Vinerea a provocat o bătaie generală în localul respectiv. După ce a dat cu pumnul în masă şi a răsturnat câteva sticle de bere, au fost chemaţi agenţii de pază de la societatea cu care barul are încheiat contract. Situaţia a degenerat într-un conflict cu lovituri la care au participat trei agenţi de pază, clientul respectiv şi fratele său. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ultraj.

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, sâmbătă, la ora 23.55, cu privire la faptul că într-un local public din Vinerea, între mai multe persoane, s-a produs un scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar, în urma investigaţiilor efectuate, au stabilit că V.V.P., de 38 de ani, din Vinerea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, la masa cu alte persoane, a lovit cu pumnul în masă şi a răsturnat şi a spart câteva sticle de bere.

Reprezentanţii localului public au cerut intervenţia societăţii de pază cu care au un contract, pentru a-l scoate din local pe V.V.P.. S-au prezentat la faţa locului agenţii de pază C.V.G. (32 de ani), M.C.I. (26 de ani) şi F.M.M. (26 de ani), toţi din Cugir.

Între cei 3 agenţi de pază şi V.V.P., s-a produs o altercaţie în care a intervenit şi fratele lui V.V.P., în timpul căreia cei cinci şi-au aplicat reciproc lovituri, au distrus mai multe obiecte de mobilier din bar şi au spart mai multe sticle goale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax