Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie într-un club, la Alba Iulia. Trei bărbați, REȚINUȚI de Poliție după ce i-au agresat pe alți petrecăreți

Publicat

bataie

Trei bărbați din Alba Iulia au ajuns după gratii, în urma unui scandal petrecut într-un club din oraș. S-au luat la bătaie cu alți trei bărbați, în localul public, după care conflictul a continuat în stradă. Sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Alba, vineri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani, din Alba Iulia, care în noaptea 27/28 septembrie, în timp ce se aflau într-un local public din Alba Iulia, i-ar fi agresat alți trei bărbați, pe fondul unor neînțelegeri spontane. Agresiunile ar fi continuat și în afara localului public, pe o stradă din apropierea acestuia.

Alături de cei trei bărbați, în scandal a mai fost implicat și un tânăr de 27 de ani, care este cercetat în stare de libertate, pentru aceleași fapte.

Cei trei bărbați vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax