Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie într-un microbuz, în Alba Iulia: Cum s-a terminat călătoria pentru o femeie agresată și amenințată de o altă persoană

Publicat

O femeie din Alba Iulia a fost reținută de polițiști după ce a provocat un scandal, într-un microbuz. Mai exact, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi ar fi bătut și amenințat o altă femeie. 

Totul s-a petrecut sub privirile călătorilor care se aflau alături de cele două în microbuz.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 august 2022, polițiștii de Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia  au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o femeie de 47 de ani, din Alba Iulia, care este cercetată pentru lovire sau alte violențe, amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, la data de 01 august 2022, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Alba Iulia, ar fi agresat și amenințat o femeie de 38 de ani, din Alba Iulia, tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma agresiunii victima a suferit leziuni care, potrivit concluziilor medico – legale necesită, pentru vindecare, 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 3 august, reținuta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax