Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bătaie între 7 tineri, în faţa unui restaurant din cartierul Ampoi din Alba Iulia

Publicat

tineri

Liniştea locuitorilor cartierului Ampoi din Alba Iulia a fost tulburată, joi, de un grup de tineri certăreţi, care s-au luat la bătaie într-un local din zona industrială a municipiului Alba Iulia. Pentru calmarea spiritelor şi aplanarea conflictelor, a fost nevoie de intervenţia oamenilor legii.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 14.50, când un grup format din 7 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, din judeţul Alba s-au luat la bătaie în faţa unui restaurant din cartierul Ampoi. După ce au făcut schimb de replici usturătoare, patru dintre tineri i-au agresat pe ceilalţi trei. Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, iar certăreţii s-au ales cu dosare penale.

Faţă de A.N.V. (15 ani), A.A.I. (20 de ani), C.D.C. (18 ani) şi Z.M.L. (17 ani), cercetările sunt continuate de către Poliţia Municipiului Alba Iulia, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi ultraj contra bunelor moravuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Costi

    vineri, 07.10.2011 at 15:34

    Oare ce cauta minorii la bar?

  2. Ovidiu

    duminică, 09.10.2011 at 09:41

    In primul rand nu stiu care AMPOI (sunt 3) sau Zona Industriala?, sunt doua locuri total diferite cum e Oarda si Barabant sau oricare alte doua cartiere, mai bine ati fi scris exact strada si nu se crea nicio confuzie. Alta data va rog sa fiti mai documentati cand scrieti, ma rog, cu siguranta nu sunteti localnica si atunci se intelege, in cartea de telefoane este o harta foarte explicita cu strazile si cartierele orasului.Succes!

  3. Camy

    joi, 12.01.2012 at 22:48

    Da pe minori iy cauta in bar … Din kte stiu eu intrarea in bar a minorilo este INTERZISA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax