Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: Bătaie între doi tineri într-o benzinărie din Aiud. Unul este rănit GRAV, după ce s-a lovit cu capul de beton

Publicat

rmp

O bătaie a izbucnit între doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

În urma altercației, unul dintre ei a căzut și a dat cu capul de beton. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16,30, la benzinăria Rompetrol din Aiud.

Tânărul lovit a fost la adus Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba Iulia. ”La momentul actual de fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE: Tânărul a ajuns la Spitalul Județean în jurul orei 17,45. Surse din cadrul instituției medicale au precizat pentru Alba24 că acesta este rănit grav.

UPDATE ora 19:05

”Bărbatul se află în continuare la UPU Alba Iulia, iar în prezent starea sa de sănătate este alterată. I s-a efectuat un computer tomograf. Medicii continuă investigațiile în acest caz, iar bărbatul primește tratament medical” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Dragoș Suciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax