Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BĂTAIE între două femei, într-un apartament din Alba Iulia. Conflictul a pornit din cauza geloziei şi a fost aplanat de jandarmi

Publicat

 masina jandarmiDouă femei care şi-au disputat acelaşi bărbat au ajuns la violenţă, duminică, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. Una dintre ele a fost lovită de cealaltă cu o cană de porţelan în cap, după ce a surprins-o împărţind cu concubinul său aceeaşi ţigară.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, într-un imobil situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie şi, în apartamentul indicat, a depistat trei persoane – un bărbat şi două femei – una dintre femei prezentând o plagă la nivelul capului. Imediat a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă şi, după ce echipajul medical i-a acordat îngrijiri rănitei, jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

A rezultat că bărbatul de 46 de ani locuieşte cu chirie în acel apartament şi duminică după amiază a fost vizitat de concubina sa. Au consumat împreună băuturi alcoolice, iar după un timp acestora li s-a alăturat încă o chiriaşă din acelaşi apartament. După un timp, cei doi colegi de apartament s-au retras în bucătărie, fiind surprinşi de concubina bărbatului în timp ce fumau din aceeaşi ţigară. Între cele două femei a izbucnit un conflict spontan în urma căruia chiriaşa a fost lovită cu o cană de porţelan în cap.

Agresoarea este Margareta M. (50 de ani), domiciliată în Alba Iulia. Echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către aceasta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Cercetările vor fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax