Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie între olteni, în piața ”Cetate” din Alba Iulia: Două femei agresate, de alte trei persoane. Un bărbat, reținut

Publicat

O bătaie între mai persoane din județul Dolj a avut loc în urmă cu două zile, în piața Cetate, din Alba Iulia. Momentan nu se știe de la ce a pornit scandalul, însă un bărbat a fost reținut. 

Scandalul a avut loc în jurul orei 17.40. Atunci două femei au fost bătute de alte două femei și un bărbat. În cele din urmă, bărbatul a fost reținut. 

Potrivit IPJ Alba bărbatul de 53 de ani, din județul Dolj, a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și amenințare.

Polițiștii  l-au reținut, marți, 5 octombrie pe bărbatul din comuna Dioști, județul Dolj, care, alături de două femei de 52 și 49 de ani, din aceeași comună, este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe.

În după amiaza zilei de 4 octombrie, în timp ce se aflau într-o piață din municipiul Alba Iulia, cei 3 ar fi avut un conflict cu două femei, din municipiul Craiova, împrejurare în care le-ar fi amenințat și agresat, aplicându-le mai multe lovituri, cu pumnii și palmele, au reținut oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax