Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bătaie între patru tineri, pe o stradă din Blaj. Unul dintre ei a fost reținut. De la ce a pornit scandalul

Publicat

Un tânăr a fost reținut în urma unui conflict petrecut în Blaj. Acesta se afla alături de o tânără și s-a întâlnit pe stradă cu fosta parteneră, care era împreună cu un bărbat. Cei patru s-au lovit reciproc.

Potrivit IPJ Alba, luni, 1 august, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au intervenit pe o stradă din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că mai multe persoane se manifestau violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Blaj, ar fi început un scandal, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, împreună cu o tânără de 23 de ani, din Blaj, după ce s-ar fi întâlnit cu fosta concubină, de 20 de ani, din municipiu, care era împreună cu un bărbat de 30 de ani, din comuna Sâncel.

În urma conflictului tinerii s-au lovit reciproc, motiv pentru care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. Față de tânărul de 26 de ani polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore. Totodată, față de acesta polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, interzicându-i să se apropie de fosta concubină.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax