Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie la un bar din Vinţu de Jos. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital

Publicat

pol

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-o altercaţie petrecută într-un bar din Vinţu de Jos. În scandal au fost implicaţi cinci bărbaţi, în urma conflictului fiind distruse şi obiecte de mobilier.

Duminică, la ora 3.40, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112, pentru a interveni în cazul unui scandal iscat la un local public din Vintu de Jos. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că într-un bar din localitate şi în spaţiul public din faţa acestuia, în urma unor discuţii contradictorii, B.M.I. (23 de ani), împreună cu M.R.N. (25 de ani) i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe T.S.N. (24 de ani), D.A.I. (22 de ani) şi S.F. (20 de ani), toţi din Vinţu de Jos.

În timpul altercaţiei, B.M.I. a distrus telefonul mobil ce-i aparţinea lui D.A.I., deoarece acesta a sunat la SNUAU 112. De asemenea, a distrus mai multe obiecte de mobilier din incinta barului.

T.S.N. a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeş, unde a rămas internat sub supraveghere medicală, prezentând leziuni la nivelul corpului şi a capului.

În cauză, faţă de cei doi agresori, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe si distrugere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax