Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătaie la un restaurant de tip fast-food din Alba Iulia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliția, alertată prin 112

Publicat

b

Un scandal s-a produs vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei 2:15, la un restaurant de tip fast-food situat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Polițiștii au fost apelați prin serviciu de urgențe 112. 

Mai multe persoane au fost implicate într-o bătaie care s-a petrecut vineri spre sâmbătă noaptea într-un local din Alba Iulia.

Unul dintre martorii incidentului a declarat pentru Alba24 că totul a început de la un bărbat băut care a intrat, împreună cu niște prieteni, în fast-food și a lovit cu ușa scaunul unui client aflat la masă și el cu prietenii lui. Deși gestul nu a fost intenționat, cel aflat pe scaun a fost foarte deranjat și a devenit violent. 

”Agresorii tot o înjurau pe prietena lui, și pe el (pe bărbatul care a lovit scaunul), și pe celelate 2 persoane care îi însoțeau. La un moment dat, una dintre aceste persoane a încercat să apeleze 112, dar unul dintre agresori, când a observat intenția acesteia a venit și i-a luat telefonul din mână și i-a stors apa de pe salată pe telefon.

După aceea au continuat cu injurii și amenințări la adresa lor. După puțin timp, unul dintre agresori, care părea capul lor, a venit și i-a dat o palmă femeii și de aici au început să se bată. Din câte am observat victima a încasat mai multe lovituri de pumni și picioare la zona feței.

După toate acestea a apărut un echipaj de poliție care i-au prins pe agresorii care între timp ieșiseră din local. Erau vreo 6-7 persoane” a spus, sub protecția anonimatului, unul dintre martori.

Reprezentanții IPJ Alba au confirmat incidentul și au transmis că au fost aplicate mai multe amenzi contravenționale însă deocamdată nici o persoană nu a depus plângere pentru loviri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax