Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătaie pe stradă, la Bărăbanţ, între două vecine. Una dintre ele i-a reproşat celeilalte că o ascultă cu „microfonul din satelit”

Publicat

O femeie din Bărăbanţ a luat bătaie de la o vecină căreia i-a reproşat că o ascultă cu “microfonul din satelit”. Jandarmii au intervenit, iar agresoarea riscă să fie cercetată penal.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 2 iulie, la ora 11.00, pe strada Gorunului din localitate. Cele două s-au întâlnit întâmplător pe stradă şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, au avut o discuţie care s-a transformat într-o ceartă şi, ulterior, într-un episod de violenţă fizică.

Reproşându-i-se vehement că ar desfăşura activităţi de ascultare “cu microfonul din satelit”, V.M., în vârstă de 56 de ani, s-a enervat şi şi-a lovit oponenta peste faţă. Victima a cerut ajutor la 112, iar în scurt timp la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care a luat măsuri urgente de aplanare a conflictului.

Din primele verificări, divergenţele dintre cele două femei sunt foarte vechi şi s-au aflat sau încă se află în atenţia organelor de cercetare penală.

Acest caz va fi cercetat conform normelor de procedură penală, deoarece, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către V.M. a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax