Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătălie pentru atragerea investitorilor la Aiud. Viceprimarul Liviu Rusu: „Consider că se pot construi două parcuri industriale”

Publicat

De la niciun parc, la mai multe. Este doar un pas făcut cu ambiție de către administrația locală și oamenii de afaceri din zona municipiului Aiud. După principiul potrivit căruia înfiinţarea unui parc industrial în Aiud este benefică, indiferent din partea cui vine, viceprimarul Liviu Octavian Rusu a declarat că are de gând să propună două locații noi pentru realizarea a două parcuri industriale pe teritoriul administrat de municipalitate.

„Consider că în zona municipiului Aiud se pot construi două parcuri industriale prin asociere între Primăria Municipiului Aiud şi încă patru parteneri, a declarat viceprimarul Aiudului, Liviu Octavian Rusu.

Acest lucru se doreşte de către investitorii de pe raza localităţii Ciumbrud din zona fostului CAP, investitori cu care s-au purtat discuţii, în acest sens urmând să se pună la punct detaliile pentru constituirea acestei asociaţii care să fie reglementată printr-o hotărâre a Consiliului Local Aiud”, a declarat viceprimarul Liviu Octavian Rusu.

Acesta ne-a mai spus că în principiu scopul este de a se crea noi locuri de muncă în această zonă prin acordarea de facilităţi acestor societăţi şi de a sprijinii realizarea infrastructurii zonei.

Totodată Liviu Rusu a mai afirmat: „O a doua locaţie este platforma industrială a fostei întreprinderi metalurgice. Şi aici se pot asocia minim 5 parteneri: Primăria Municipiului Aiud plus patru firme de pe platformă în vederea înfiinţării unui parc industrial. Zona este dotată cu toate utilităţile, acces la drum naţional, sistem feroviar, etc”.

Dorel LAZĂR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anonim

    miercuri, 06.03.2013 at 13:47

    Cam tarziu cu initiativa asta… alte orase au luat-o inainte cu mult … s-ar puta sa nu mai fie investitori interesati … Bosch-ul sa dus la Blaj, Star Transmission-ul la Sebes etc etc… Sunt curios cine mai vien la Aiud. Oricum mai bine mai tarziu decat nici o data.

  2. Mitica

    joi, 07.03.2013 at 12:29

    Parca ati fost director la Metalurgica si ati contribuit prin prestatia avuta la falimentarea fabricii , iar acum doriti sa faceti minuni, cam tirziu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax