Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătrân arestat pentru viol asupra unei fetițe de 9 ani pe care o îngrijea. Dosar teribil la Judecătoria Alba Iulia

Publicat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 68 de ani, în prezent reținut, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și viol împotriva unei fetițe de 9 ani. 

Fetița se afla în îngrijirea sa, iar bătrânul, Gheorghe T., a agresat-o pe micuță din 2018 și până în 2020. Detaliile din dosar sunt teribile și imposibil de redat. 

Faptele s-au petrecut din 2018 și până în martie 2020. În acest interval, bătrânul a supus-o pe fetiță unor perversiuni sexuale groaznice, în mod repetat, care au inclus sexul oral, atingeri explicite și altele.

În 3 noiembrie 2022, inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 ore de către poliţie.

În 4 noiembrie, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea.

Inculpatul a cerut, prin avocat, măsura controlului judiciar, dar instanța i-a respins cererea.

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale și formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis reprezentanții Parchetului, pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andreea Elena

    marți, 08.11.2022 at 17:31

    Maximă închisoare pentru pedofili! Să nu aibă clemență, Boșorogu! Iar organele abilitate Să fie alături de fetiță cu tot ce se mai poate face pentru ea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax