Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătrân de 81 de ani, luat la bătaie de fiul său din cauză că i-a reproșat că bea prea mult. Agresorul riscă să fie cercetat penal

Publicat

Supărat că tatăl sau îi reproşează consumul repetat de alcool, un bărbat din Alba Iulia şi-a luat părintele la bătaie. Alertaţi de un vecin, jandarmii au intervenit de urgenţă şi au pus capăt conflictului. Agresorul riscă să fie cercetat penal.

Incidentul a fost semnalat sâmbătă, 28 iunie, la ora 21.00 pe strada Ciocârliei din municipiul Alba Iulia. Întors acasă de la serviciu, A.A. (48 de ani) a fost certat de tatăl său şi ameninţat cu evacuarea din casă în pe motiv că, în mod repetat, consumă alcool şi nu este interesat de treburile gospodăreşti.

Între cei doi ar fi izbucnit un scandal care s-a amplificat în momentul în care tatăl, în vârstă de 81 de ani, îmbrâncit, se pare, de fiu, a căzut şi s-a lovit la cap. Alertat de ţipete, un vecin a solicitat ajutor la 112, iar în scurt timp la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie.

Conflictul a fost aplanat şi existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax