Connect with us
Publicitate

ABRUD

Bătrân de 87 de ani, din Abrud, lăsat fără bani în plină zi, pe o stradă din oraș. Polițiștii au identificat un suspect

Publicat

Un bătrân de 87 de ani din Abrud a fost lăsat fără bani, luni după-amiază, pe o stradă din oraș. Suspectul, un bărbat de 53 de ani a furat 2.000 de lei, iar cu o parte din bani și-a fi cumpărat un telefon. Polițiștii au deschis dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 15.30, un vârstnic de 87 de ani, din Abrud, a sesizat Poliția Orașului Abrud cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 2.000 de lei, în timp ce se deplasa pe o stradă din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat, în scurt timp, un bărbat de 53 de ani, din Abrud, ca persoană bănuită de săvârșirea faptei, asupra acestuia fiind găsită suma de 1.460 de lei precum și un telefon mobil pe care l-ar fi achiziționat, cu puțin timp în urmă, din restul sumei sustrase de la vârstnic.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

UPDATE: La data de 3 octombrie 2023, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 53 de ani, din Abrud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

În cursul zilei de miercuri, 4 octombrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax