Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bătrân din Blaj cercetat pentru act sexual cu un minor, tâlhărit chiar de tânărul cu care a avut raporturi intime

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Un bătrân de 80 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce a reclamat la poliție că a fost tâlhărit chiar de tânărul de 16 ani pe care îl chemase pentru a întreține raporturi sexuale. Minorului în cauza i-a fost întocmit dosar penal deoarece l-a agresat pe bătrân și i-a furat acestuia 30 de lei.

În timpul cercetărilor penale s-a descoperit că în timpul anului 2019, bătrânul ar fi întreținut raporturi sexuale cu minorul respectiv.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, bătrânul de 80 de ani, I.P. a reclamat marți, 19 martie că a fost tâlhărit de către un minor de 16 ani. Fapta s-a petrecut într-o zonă izolată din Blaj, pe terenul unei fabrici dezafectate.

În urma cercetărilor a reieșit că bătrânul l-a chemat pe minor în zona respectivă pentru a întreține raporturi sexuale, dar în schimb minorul l-a tâlhărit și i-a furat 30 de lei.

În timpul cercetărilor a ieșit la suprafață că în descursul anului 2019, bătrânul ar mai fi întreținut acte sexuale cu minorul în cauză.

Pe numele bătrânului I.P de 80 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru act sexual cu un minor, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Pe numele minorului de 16 ani, s-a întocmit un dosar penal pentru tâlhărie, tânărul fiind cercetat sub control judiciar.

Cercetările în cele două dosare sunt conduse de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax