Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătrân din Mogoș, lovit cu TOPORUL de un sătean. Bărbatul a fugit de la locul faptei, iar acum este cercetat pentru TENTATIVĂ de OMOR

Publicat

crima topor Marți, în jurul orelor 12.30, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Mămăligani, din comuna Mogoş, în faţa magazinului sătesc, se află o persoană care prezenta leziuni în zona gâtului. Bătrânul în vârstă de 76 de ani a fost lovit cu toporul de un bărbat din sat, în urma unor discuții contradictorii între ei. După ce l-a lovit pe bătrân, bărbatul a fugit de la locul faptei.

Bătrânul de 76 de ani a fost transportat la clinică de specialitate din Târgu Mureș.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că în jurul amiezii, între F.A., de 76 de ani, din comuna Mogoş şi M.I., de 50 de ani, din aceeaşi comună, au avut loc discuţii în contradictoriu împrejurare în care M.I. i-a provocat vârstnicului, cu un topor, mai multe leziuni în zona capului şi gâtului.

M.I. a părăsit locul comiterii faptei, fiind identificat ulterior de către poliţişti, la domiciliul său. Victima a fost transportată la spitalul din Abrud de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax