Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bătrân dintr-o comună din Hunedoara, tâlhărit în piaţa din Abrud. Agresorul, un tânăr din Roşia Montană a fost reţinut de poliţişti

Publicat

Un bătrân de 79 de ani dintr-o comună din Hunedoara a fost victima unei tâlhării, joi, în piaţa agroalimentară din Abrud. Omul a fost agresat de un tânăr de 23 de ani din Roşia Montană, într-un spaţiu sanitar şi a fost lăsat fără suma de 3.000 de lei pe care o avea în haină. Tânărul a fost prins de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Orașului Abrud a fost sesizată joi, la ora 11.12, de către un bărbat de 55 de ani din Abrud, cu privire la faptul că A.R. din localitatea Blăjeni, județul Hunedoara, a fost victima unei tâlhării, într-un spațiu sanitar de pe raza pieței agroalimentare din Abrud.

Bărbatul de 79 de ani a fost urmărit prin piață și apoi deposedat prin violență, într-un spațiu sanitar, de suma de 3.000 lei pe care o avea în buzunarul hainei. Agresorul a fugit apoi cu un autoturism spre localitatea Roșia Montană.

Poliţiştii din Abrud l-au prins pe principalul suspect, Vasile D.M. (23 de ani), din Roșia Montană. A fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax